MobilePay MasterCard VISA VISA Electron PayPal American Express Discover E-Check
SPØRSMÅL OG SVAR
 
Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene . Ikke svar på spørsmålet ditt, send gjerne en epost til Blinkesko@Blinkesko.dk eller kontakt oss på tlf +45 4465 6330
 
 
levering
Jeg har nettopp bestilt noen varer , når kan jeg forvente å motta dem ?
Er din bestilling levert innen kl.15 på en ukedag , vil vi sende til deg samme dag . Er det gitt av kl.15 , vil vi sende til deg neste virkedag. Vil du ha en bestemt leveringsdato, kan du gjerne skrive det under "kommentarer" . Vi alltid sende en e - post når varen er sendt .
Produktet er utsolgt
Jeg ønsker å bestille et produkt , men det er utsolgt . Hva gjør jeg?
Vi er forhandlere av hele vårt utvalg , men det kan skje at enkelte produkter er utsolgt for en stund . Du er alltid velkommen til å kontakte oss for å vite når de er forventet å være tilgjengelig igjen , eller be om å bli kontaktet når produktet kommer på lager i Blinkesko@Blinkesko.dk
 
bestilling
Jeg har gjort en bestilling med deg. Hvordan kan jeg være sikker på at jeg har fått det ?
Når du har fullført din bestilling, vil du motta en ordrebekreftelse på e-postadressen du har oppgitt. Du trenger ikke motta en ordrebekreftelse umiddelbart, er det fordi ordren ikke er utført , eller mail -adressen er ikke korrekt .
Gaver sendes direkte til mottaker
Jeg vil gjerne ha sendt en gave direkte til mottakeren . Kan jeg gjøre det?
Vi sender daglige gaver direkte til mottakeren , og du bare velge ønsket leveringsadresse. Hvis du ønsker en bestemt leveringsdato, kan du legge denne i kommentarer .
 
Returns
Kan gaver byttes ?
Vi setter pris på byttedyr preg på våre produkter , og du / gave mottakeren har en 14 dagers returrett . Hvis du bestiller på forhånd , er det fortsatt ingen problem å ha den erstatter , selv om 14 dager ville bli overskredet .
 
Betaling med gavekort
Jeg har fått et gavekort for Blinkesko.dk - hvordan betaler jeg det ?
Gavekortet har en kode som er lagt inn i " GIFT " på kurven. Deretter automatisk trukket fra beløpet som gavekortet lyder .
Handel fra ikke- EU-land
Jeg handler fra et ikke -EU land .
Det kan være toll og avgifter når bestillingen sendes til et land utenfor EU . Disse utgiftene du må betale. Toll praksisen varierer mye fra land til land , vennligst kontakt din lokale skikker hvis du er i tvil .
 
sikkerhet
Er det trygt å bruke kredittkortet mitt når jeg kjøper fra deg ?
Ja , det er helt trygt å handle med Blinkesko.dk . Betaling med kort er via en sikker side , siden all kommunikasjon mellom vår betaling og kortinnehaveren via en kryptert SSL (Secure Socket Layer ) . Det er bare NETS , med tilgang til data på . betaling. Verken Blinkesko.dk eller andre uvedkommende har mulighet til å se dataene som blir utvekslet .
 
batterier
Har dine varer batteriene ?
Ja , inneholder vår blinkesko batterier og må behandles som noe som bruker batterier. Skoene skal behandles som farlig avfall hos din lokale gjenvinningsstasjon.
 
 
Fant du ikke svaret på ditt spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på Blinkesko@Blinkesko.dk eller telefon +45 44656330